Hoogste punt nieuwbouw 13 woningen Uitweg Lopik

Hoogste punt nieuwbouw 13 woningen Uitweg Lopik

16-05-2014

Op 15 mei werd het hoogste punt gevierd op de bouwplaats van de nieuwbouw van de 13 woningen. Burgemeester mw. Westerlaken bediende behendig de bouwkraan om de vlag te hijsen die vervolgens door Martin Schrijver, directeur van de Woningbouwvereniging, in top werd gezet. De bouw loopt voorspoedig en zoals Martin Schrijver in zijn toespraak aanhaalde moest deze hoogste punt-viering snel georganiseerd worden immers de bouw gaat ontzettend snel. Wederom een sterk staaltje van een scherpe LEAN-planning bij de bouw van een nieuwe serie van onze conceptwoningen. Ook de kopers van de koopwoningen waren aanwezig, zij zullen deze zomer hun nieuwe woning kunnen betrekken. Er is nog één woning te koop!!

Share