Energie Prestatie Vergoeding geïntegreerd in onze conceptwoningen

Energie Prestatie Vergoeding geïntegreerd in onze conceptwoningen

18-03-2016

Sinds januari jl. is het voor woningcorporaties wettelijk mogelijk om een energieprestatievergoeding (EPV) te vragen voor nul-op-de-meter-woningen zonder dat de woonlasten (huur- en energiekosten) voor de huurders niet toenemen. De nieuwe wet biedt voor woningcorporaties nu echt de mogelijkheid om de weg in te gaan naar energieneutraal bouwen. Het rendement op investeringen in duurzaamheid en het op/in de eigen woning opwekken van energie kunnen nu verrekend worden. Een win-win situatie. Lagere lasten voor huurders en invullen van de duurzaamheids doelstellingen, namelijk het terugdringen van het energieverbruik en het beperken van de CO2 uitstoot. Als Aannemersbedrijf J. van Daalen BV zijn wij sinds vorig jaar al bezig om onze conceptwoningen weer verder door te ontwikkelen en te optimaliseren en deze “EPV-proof” te maken.

Voor herstructurering van bestaande huurwoningen tot duurzame woningen of nieuwbouw van huurwoningen hebben wij interessante mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden? Neem contact op met Arjan Versluis, javersluis@jvandaalen.nl of 06 – 29 52 10 80.

 

 

Share