nieuwe huisstijl

29-09-2021

Om het “DNA” van Aannemersbedrijf J. van Daalen BV nog duidelijker te krijgen is de input vanuit interviews met medewerkers, opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers gebruikt om tot een nieuwe uitstraling te komen. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe slogan. Wat deze is geworden houden we nog even “onder de pet”.

Inmiddels zijn de eerste modellen voor allerlei uitingen gemaakt. Deze zijn door de werkgroep beoordeeld. Nu wordt gewerkt aan de uitwerking. Natuurlijk krijgen we dan ook een nieuwe website. De eerste previews laten een verrassende vernieuwing zien.

De planning is dat we rond de jaarwisseling 2021/2022 een volledige restyle van onze hardcopy en digitale uitingen kunnen presenteren.

Volg de actualiteiten op onze bedrijfspagina van LinkedIn.

Share