Maak kennis met Aannemersbedrijf J. van Daalen B.V.

Aannemersbedrijf J. van Daalen B.V. is een gerenommeerd aannemersbedrijf dat al sinds 1861 actief is in woningbouw, utiliteitsbouw en onderhouds-, renovatie- en restauratieprojecten. Dit doen wij zowel in eigen beheer als in opdracht van bijvoorbeeld woningcorporaties, particulieren en bedrijven.

Waarvoor u ons ook inzet, voorop staat dat u kunt vertrouwen op een flexibele dienstverlening en de best denkbare service en kwaliteit. Daarvoor staan onze circa 45 betrokken en deskundige vakspecialisten garant. We zijn bovendien volledig VCA** en ISO 9001-2015 gecertificeerd, een extra bewijs dat u kunt vertrouwen op een gedegen en veilige werkwijze en topkwaliteit bouwprojecten. U leest er alles over op deze website.

Met circa 45 personeelsleden en kantoren in Gorinchem en Waardhuizen zijn we vooral actief in de regio Midden-Nederland en grofweg van Rotterdam tot Tiel en van het Gooi tot West-Brabant. In al onze bouwprojecten staat één ding voorop: het leveren van service en kwaliteit. Logisch dus dat we veel eigen materieel hebben. Dat we werken met gedegen opgeleide professionals. Dat we niet alleen bouwen, maar ook actief meedenken. En dat we nog “ouderwets” aandacht hebben voor uw eisen en wensen. Een verschil dat u merkt in alles wat we doen.

Bekijk onze projecten

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Neem contact op