Waarom kiezen voor …?

Waarom kiezen voor Aannemersbedrijf J. van Daalen B.V.? Met meer dan 150 jaar ervaring is Aannemersbedrijf J. van Daalen B.V. in de 21e eeuw een professionele organisatie die weet wat bouwen is.

Kwaliteit
Kwaliteit laat zich niet alleen zien in certificaten. Gerealiseerde projecten en positieve reacties van opdrachtgevers laten de geleverde kwaliteit in de praktijk zien. Als extra heeft Aannemersbedrijf J. van Daalen B.V. haar kwaliteit ook vastgelegd en is ISO 9001-2015 gecertificeerd.

Veiligheid
Veilig werken is een vanzelfsprekendheid binnen de organisatie van Aannemersbedrijf J. van Daalen B.V. Met het VCA** certificaat wordt dit nog eens extra benadrukt.

Zekerheid
Kopers van woningen hebben bij Aannemersbedrijf J. van Daalen B.V. zekerheid met het Woningborg-certificaat. Door vooraf bouwplannen technisch en juridisch te laten beoordelen door Woningborg (www.woningborg.nl) is men er van verzekerd dat het product voldoet aan de geldende normen en voorschriften. Daarnaast geeft dit certificaat een financiële zekerheid en wordt de kwaliteit door Woningborg gegarandeerd.

Solide
Aannemersbedrijf J. van Daalen B.V. is  naast een betrouwbare en kwalitatieve bouwer een financieel sterk en solide bedrijf. Op verzoek kunt u inzage ontvangen in de financiële positie.

Vakmanschap
Om het vakmanschap binnen de organisatie op peil te houden is Aannemersbedrijf J. van Daalen B.V. een erkend leerbedrijf. De gediplomeerde leermeesters zorgen voor het coachen en opleiden van jonge werknemers. Verder wordt kennisontwikkeling binnen de gehele organisatie gestimuleerd en volgen werknemers regelmatig trainingen om up-to-date te blijven.

Duurzaamheid
Aannemersbedrijf J. van Daalen B.V. geeft geen invulling aan duurzaamheid omdat dit een modewoord is, maar omdat wij ons medeverantwoordelijk achten voor een veilige, gezonde en toekomstbestendige leefomgeving. Energiezuinig en bouwen met de juiste materialen zijn hierbij zeker niet onbelangrijk. Maar naast energie en milieu zijn gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde heel belangrijke aandachtsvelden.

Bekijk onze projecten

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Neem contact op