concept (eengezinswoning)

Indelingen:
Onze conceptwoningen (beukmaat van 5400 mm) zijn ruim van opzet, en worden vooral gekenmerkt door een zeer doordachte indeling zodat alle ruimten in de woning optimaal benut kunnen worden. Zo is de woonkamer ca. 38 m2 groot. Ook de slaapkamers zijn ruim en allen voorzien van ruimte voor mogelijkheden van inbouwkasten. Wenst u meer ruimte, dan kan er gekozen worden om de woning aan de achterzijde uit te laten bouwen, de 2e verdieping te gaan benutten of  de woning in een bredere beukmaat (beukmaat van 5700 of 6000 mm) uit te laten voeren

Architectuur:
Het uitgangspunt voor het gevelbeeld is een horizontale gelaagdheid. De gelaagdheid bestaat uit een “zware” bakstenen onderbouw, beëindigd door een doorlopende betonnen spekband. De strook boven de spekband bestaat uit afwisselend kozijnen en horizontaal aangebrachte  onderhoudsarme gevelbetimmering.
De horizontale belijning wordt afgemaakt met een omtimmerde goot. De bouwblokken worden beëindigd door de eindwoningen een massieve uitstraling te geven. De massieve uitstraling wordt bereikt door een donkerder kleur metselwerk ten opzichte van de tussenwoningen en door de strook boven de spekband uit te voeren in metselwerk. In de achtergevel is het contrast tussen de “zware” onderbouw en “lichte” bovenbouw minder nodig. Hier wordt het metselwerk boven de spekband doorgezet.

Optie’s / persoonlijke wensen:
Onze conceptwoningen zijn voorzien van diverse optie’s om voor elke situatie en locatie een passend gevelbeeld te kunnen creëren. Deze optie’s hebben vooral betrekking op diverse mogelijkheden voor beëindiging van bouwblokken en doorbreken van herhalingen bij langere bouwblokken. Volume vergrotende optie’s zoals dakkapellen, indelingen op de 2e verdieping en uitbouwen op de beganegrond zijn eveneens voorzien. Daarnaast zijn er uiteraard diverse mogelijkheden voor persoonlijke wensen van kopers en of huurders, deze zijn uitgewerkt in een compleet overzicht van meer- minderwerken.

Share
concept (eengezinswoning)
Projectmanagement Van Daalen Projectontwikkeling
Architect Architecten Loor en Verkuil Website Architecten Loor en Verkuil
Bruto vloeroppervlak (BVO) in m2 162 m2 (tussenwoning)
Inhoud in m3 435 m3 (tussenwoning)

Klik op de foto's voor een vergroting

concept (eengezinswoning)         

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Neem contact op