woning in 3 maanden instapklaar

In Dussen hebben we 8 woningen gebouwd. In verband met het tussendoor verhuizen van bewoners en de sloop van de bestaande woningen zijn deze woningen in twee aparte fasen gebouwd. Naast het toepassen van bijzondere duurzaamheidsmaatregelen hebben wij dit project als pilot gebruikt om in een zo kort mogelijke bouwtijd een traditonele woning te bouwen. Door vooraf maximale aandacht te besteden aan planning en logistiek, met gebruik van de LEAN principes, overtoffen de uitkomsten onze verwachtingen. De eerste 4 woningen hebben we opgeleverd binnen 75 dagen. We merkten echter dat het nog slimmer kon. Voor de planning van de 2e fase van 4 woningen is gebruik gemaakt van de gedetailleerde registraties en evaluaties van de eerste fase. Door een nog slimmere en efficiëntere aanpak bleek een nog kortere bouwtijd mogelijk te zijn, namelijk 62 dagen. 15 maart 2013 is de 1e paal geslagen en op 19 juni 2013 konden de sleutels overhandigd worden.

De ervaringen welke wij tijdens deze pilot hebben opgedaan zetten wij inmiddels in voor nieuwe projecten. Daardoor kunnen wij uw woning en onze conceptwoningen in een korte bouwtijd met vanzelfsprekende kwaliteit en zeer gunstige prijsstelling realiseren.

Samenvattend: Aannemersbedrijf J. van Daalen BV is een degelijke bouwer welke er voor kan zorgen dat een traditioneel gebouwde woning in 3 maanden “instapklaar is.

 

 

Share
woning in 3 maanden instapklaar

Klik op de foto's voor een vergroting

woning in 3 maanden instapklaar    

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Neem contact op